wie is

VERZUIMKOMPAS

Charlotte Pubben is een ervaren en geregistreerde casemanager en arbeidsdeskundige en eigenaresse van VerzuimKompas. Vanaf 2005 is Charlotte actief in de verzuimbranche waarbij haar manier van werken door collega’s en opdrachtgevers wordt beschreven als pragmatisch, betrokken en transparant. Ze wordt gezien als aangename gesprekspartner die klaarstaat voor betrokkenen aan beide kanten van de tafel.

Projecten

ervaring

CHARLOTTE PUBBEN

Haar persoonlijke drive om actief werkzaam te zijn in de verzuimsector is om haar cliënten weer in beweging te krijgen. Charlotte Pubben heeft dan ook menig medewerker van kleine en grote organisaties de juiste richting gewezen om ze zo weer actief te laten participeren in het arbeidsproces. Haar bedrijf heet natuurlijk niet voor niet VerzuimKompas: de juiste richting na een verzuimperiode is vanzelfsprekend van het grootste belang. Het mooiste van het werk bij VerzuimKompas vindt Charlotte het eindresultaat, waarbij zowel de cliënt als de werkomgeving, collega’s en het thuisfront de vruchten kunnen plukken van de positieve inbreng van VerzuimKompas. Het kompas gericht op een zorgeloze en gelukkige toekomst.

WERKPLEZIER

VerzuimKompas is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en dus is continue educatie een speerpunt binnen de arbeidsethos van Charlotte. Dit, in combinatie met een open persoonlijkheid waarbij klanten zich snel vertrouwd en serieus gezien worden, zorgt ervoor dat VerzuimKompas vele tevreden opdrachtgevers kent. Charlotte Pubben streeft naar hernieuwde, duurzame inzetbaarheid met permanente focus op besparing van verzuimkosten. Werkplezier is immers het beste medicijn tegen verzuim…

TEVREDEN KLANTEN

MEDEWERKERS BEGELEID

Waar kunnen we je mee helpen?

VerzuimKompas werkt hard aan transparant re-integratieadvies, persoonlijke begeleiding en proactieve acties voor zowel werkgever als werknemer. Arbeidsdeskundige Charlotte Pubben bespreekt graag samen met u alle kansen en perspectieven.

U

Arbeidsdeskundig onderzoek

Wat kan wél en wat kan niet? Het doel is om langdurige uitval te voorkomen en een verantwoorde en tevreden terugkeer naar eigen of ander werk te bevorderen.

Case management

VerzuimKompas werkt actief aan het oplossen van problemen en werkt hard aan beperking van schadelast voor de werkgever. Uiteraard met de ogen gericht op het welzijn en belang voor beide partijen.

Coaching

Coaching bij VerzuimKompas is dan ook met name gericht op communicatie tussen leidinggevende en personeelslid. Waar bevinden zich de knelpunten en hoe vinden we de juiste balans tussen werk en privé?

k

Dossierscan en –analyse

VerzuimKompas biedt professionele en objectieve dossierscans en -analyses en biedt inhoudelijke ondersteuning tijdens langdurige ziekte of uitval van werknemers.